bulgaria.utre.bg

Свилен Крайчев се срещна с младежи от „Младост“



Народният представител от ПП ГЕРБ Свилен Крайчев се с срещна младежи и симпатизанти на партията от варненския район „Младост”. Депутатът, който е зам. председател на комисията по транспорт, информационни технологии и съобщения в 41-то народно събрание на РБ, бе поканен от Светослав Трайков, член на УС на организацията в „Младост”, по желание на членовете на МГЕРБ от района. На срещата присъства и Станислав Иванов – организационен секретар на партийната структура в „Младост“.
В хода на разговорите Свилен Крайчев разясни на присъстващите законодателния процес в парламента, както и начините, по които гражданите могат да участват в него. На въпрос дали определени нормативни актове обслужват частни интереси, депутатът отговори, че групата на ПП ГЕРБ се старае законите да бъдат в интерес на всички граждани. Попитан за усвояването на европейските средства, Крайчев разказа за ръководения от него проект „Изследване и разработване на алтернативни модели за градски транспорт на територията на община Варна“. „С колегата Светослав Трайков, който е координатор на проекта, правим всичко възможно и се борим срещу цялата бюрократична машина, която затруднява усвояването на договорените средства. Ако проектът бъде завършен, ще е налице основата за изграждане на монорелсовата система във Варна“. На въпрос относно въвеждането на „синя зона“ на територията на Варна – бившият зам. кмет отговори, че определени интереси спират стартирането на платено паркиране, въпреки че апаратите са монтирани от близо година. „Лобирам и ще продължавам да лобирам за интересите на варненци и морския бизнес, тъй като ние сме изпратени в парламента от хората и сме длъжни да работим за тях“, завърши Крайчев.
„Младежите от района са изключително доволни от срещата, тъй като на нея бяха изяснени много от въпросите, които засягат младите хора в България. Освен това непосредствено след приключването й бе изявено желание г-н Крайчев да бъде поканен отново“, заявиха организаторите от УС на ПП ГЕРБ – „Младост“.

www.gerb-varna.com

hunting boots www.siteadvisor.com
hunting Clothing www.surcentro.com
hunting Clothing hosts-file.net
bow hunting www.pageheat.com
bow hunting www.netinfo.org.ua
hunting boots www.realwebsiteworth.com
hunting boots dataopedia.com
hunting Clothing builtwith.com
bow hunting www.track-ip.com
hunting Clothing www.alexa.com


hunting scopes whoisx.co.uk
hunting boots seedspill.com
hunting boots www.clones-chinois.com
hunting boots cqcounter.com
hunting boots www.websitefact.com
hunting boots searchanalytics.compete.com
hunting boots uptime.netcraft.com
hunting xinureturns.com